Wednesday, July 30, 2008

Oh penundaan...(rakaman)

Ada orang bengang di atas sebab-sebab kami tidak dapat mereleasekan EP kami pada 08 August ini. Tapi apa nak buat, kadang-kadang 'shit happens' a lot of shit happens...load of shit.
Untuk menyenangkan kami dan kawan-kawan di masa akan datang, kami tak akan meletakkan satu tarikh yang tetap, sebab apa yang kami nak adalah kepuasan dari kami. Atleast, produk yang kami hasilkan bukanlah setakat tangkap muat sahaja. Kami nak setiap material kami jadi macam 'hot stuff' (apa aku merapu ni). Contoh, ia akan menjadi satu hasil seni umpama barang artifak yang bernilai. Bila sampai masanya, kami rilis jua. Kepada semua rakan-rakan kami nak ucapkan terima kasih sebab support band kami yang tak seberapa ni...kami tak power, tapi kami ada idea...

Thursday, July 24, 2008

Anne "The White Rabbit"

Di sebalik gig-gig Pushpapura, pasti anda perasan ada sorang minah pakai spec, cumel2, bulat2 duk usung Camera utk snap gambar2 band...well dia ada lah photographer rasmi kami merangkap Tarmimi's wife...syuhhhhh....




Saturday, July 19, 2008

Gambar kami di Psycho Bands Attack Part 1

19 July 2008, kami band terakhir, menutup majlis dengan segala hormat...thanks to Micro Music dan semua yang support kami. Kami sayang kamu semua! ! !











CREDIT TO ERROX, THANKS FOR THE SUPPORT, U GUYS ROCK

Saturday, July 12, 2008

Kami minta maaf

Niat untuk meriliskan EP terbaru pada 08 August 2008 terpaksa ditunda kerana beberapa masalah teknikal yang tak dapat dielakkan, tarikh spesifik tak berani nak dinyatakan, kami akan maklumkan semula. Minta maaf diatas segala kesulitan ini...

Tarmimi

Monday, July 7, 2008

Sesi latihan di petang hari...

Di luar sana penuh dengan manusia durjana, porak peranda...tetapi kami bahagia menghayati muzik di mini studio kami...

Watak: Berd