Friday, September 12, 2008

Saat kemuncak bz bz bz

Sekarang, kami semua sedang fokus pada upcoming release kami, s++T...start record from April 2008, lama ek..macam hanjeng. Tapi apa nak buat...hari ni saya dengar ok, esok bangun tido eq sikit, pastu...alamak, tak cukup rasa...hmm, kami sedang cuba sampaikan yang terbaik...semua produksi dari setiap sudut dari kami...5 orang ahli atau pasukan yang cuba mendapatkan yang terbaik...

Lagipun kami semua busy dengan hidup masing2, komitmen...seminggu sekali, praktis, galak2 dalam studio...

FYI, ada promo songs dari upcoming EP nanti, tajuk dia "Cinta Korporat" dan "Beta Durjana", boleh layan di http://www.myspace.com/pushpapura. Kedua-dua bukan lah hasil adunan terakhir, dan satu lagi informasi...lagu Cinta Korporat itu hanyalah rekaan fiksi dari kami, tidak ada kena mengena dengan yang hidup dan mati...kalau2 sesiapa terasa, maafkan kami...
Di rakam oleh Pushpapura dan mix oleh aku (Tarmimi). Tiada bantuan anasir2 luar yang durjana. Tiada unsur2 kapitalis dan tiada unsur2 opurtunis...(btol ke aku modified ke melayu ni).



No comments: